Nr. 6 2013

TAT er nu i gang med at kapre medlemmer fra Erhvervsskolelederne

I går har TAT valgt at udsende mail til alle medlemmer af Erhvervsskolelederne, hvor de tilbyder indmeldelse i TAT. Vi undrer os meget over, hvorledes TAT har kunnet sende til alle medlemmerne.

Erhvervsskoleledernes medlemmer vil netop ikke forblive i CO10 eller en af deres medlemsorganisationer.

Både den nuværende og den forhenværende bestyrelse pegede i enighed på, sammen med medlemmerne, at Erhvervsskoleledernes fremtid er i Djøf. Det er ikke derfor, der lige nu er en mindre gruppe i Erhvervsskolelederne, der ønsker noget andet. Årsagen er den simple, at aftale- og forhandlingsretten ikke automatisk kom med over i Djøf. Det var alle klar over, og dette er der redegjort for mange gange tidligere i vores medlemsinfo.

TAT har ved at udsende denne mail krænket hvert enkelt af vore medlemmers personlige rettigheder, ved at bryde persondatalovens §5 og §7. Erhvervsskolelederne har derfor straks taget kontakt til TAT. Vi har derfor taget kontakt til Datatilsynet, for at få stoppet ulovlighederne fra TAT.

Vi har netop indledt vores arbejde for at Erhvervsskolelederne er med i Djøf hurtigst muligt. Langt over halvdelen af vores medlemmer har allerede indmeldt sig, og vi håber de sidste hurtigt får sendt indmeldelsen til Erhvervsskolelederne i Djøf.

Er du i tvivl om hvad det betyder for dig, så kontakt meget gerne en af os i forretningsudvalget. Se kontaktinfo til sidst i denne info.

I maj og juni vil vi gerne komme rundt på skolerne for at fortælle om foreningen og samarbejdet med Djøf, hvis du eller I ønsker dette. Du eller I tager derfor blot kontakt til en af kontaktpersonerne i forretningsudvalget, for at aftale tid og indhold.

I forbindelse med bistand bedes du henvende dig til din talsmand eller selv  tage kontakt til Erhvervsskolelederne, såfremt du ønsker bistand i forbindelse med dine ansættelsesmæssige forhold.

Den seneste udvikling gør naturligvis vores vision om at arbejde for at samle alle ledere på erhvervsskolerne i en samlet organisation endnu mere aktuel.

 
 
Med venlig hilsen
På forretningsudvalgets vegne
 
Torben Stolten Thomsen
Sekretær
—————————————-
Kontakt til forretningsudvalget
Jens Porsgaard Nielsen
 
Mogens Buus Andersen
 
Lotte Skaarup
 
Torben Stolten Thomsen

Comments are closed.